Bucureşti: Jet de apă de 10 m, de la un hidrant avariat din zona Doamna Ghica

Un hidrant din zona Doamna Ghica, din sectorul 2 al Capitalei, a fost avariat, joi seară, jetul de apă atingând aproape zece metri, o echipă de la Apa Nova încercând să oprească alimentarea pe tronsonul respectiv pentru a putea începe reparaţia.

60 afișări
Imaginea articolului Bucureşti: Jet de apă de 10 m, de la un hidrant avariat din zona Doamna Ghica

Bucureşti: Jet de apă de 10 m, de la un hidrant avariat din zona Doamna Ghica

Directorul Direcţiei Servicii Publice şi Investiţii din Primăria Sectorului 2, Cornel Drug, a declarat, pentru MEDIAFAX, că avaria s-a produs la un hidrant de pe strada Doamna Ghica nr. 23, după ruperea acestuia jetul de apă atingând opt - zece metri.

"Din primele informaţii pe care le avem, se pare că avaria din zona Doamna Ghica nr. 23 a fost cauzată de o persoană care a încercat să se alimenteze de la hidrant, l-a rupt, apoi a fugit", a precizat Cornel Drug.

Directorul adjunct de la Apa Nova, Chiru Epsică, a declarat că o echipă a societăţii încearcă să închidă apa pe tronsonul respectiv, pentru a putea începe reparaţia acestuia.

"Este vorba despre un hidrant care a fost avariat, iar în mod normal aceste avarii se întâmplă dacă se umblă în mod neautorizat. O echipă Apa Nova este prezentă în zonă încercând să închidă apa pe tronsonul respectiv şi imediat să înceapă reparaţia", a mai spus Chiru Epsică.

Circulaţia în zonă nu a fost blocată în urma incidentului, a precizat Cornel Drug.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici