Bucureşti: O urmărire s-a încheiat prost. Fugarul, proiectat pe geamul maşinii în urma impactului

  • O urmărire s-a încheiat prost pentru un bărbat de 24 de ani, din Bucureşti.
  • El se afla la volanul unei maşini, încercând să fugă de poliţişti.
  • Judecătoria sectorului 1 a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 zile.
233 afișări
Imaginea articolului Bucureşti: O urmărire s-a încheiat prost. Fugarul, proiectat pe geamul maşinii în urma impactului

Bucureşti: O urmărire s-a încheiat prost. Fugarul, proiectat pe geamul maşinii în urma impactului

Incidentul s-a produs în Bucureşti. Un echipaj al Poliţiei Rutiere aflat în intersecţia străzilor Barbu Văcărescu şi Fabrica de Glucoză a încercat să oprească o maşină care se deplasa către bulevardul Pipera.

Şoferul nu a oprit autoturismul şi, în timpul urmăririi, pe strada Alexandru Şerbănescu a lovit altă maşină şi un stâlp de beton.

În urma impactului, şoferul şi pasagerii au fost proiectaţi în afara autovehiculului. Bărbatul de 24 de ani a reuşit să se ridice şi a plecat în fugă de la faţa locului. Poliţiştii au reuşit să-l imobilizeze după o cursă de aproximativ 100 de metri.

Pasagerii au ajuns la spital, iar fugarul a fost dus la secţia de Poliţie.

Poliţiştii au stabilit că persoana nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Ulterior, Judecătoria sectorului 1 a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici