Bucureşti: Peste 100 de posturi libere în domeniul hotelier, spa şi al alimentaţiei

Peste 100 de locuri de muncă în domeniile hotelier, administrativ, alimentaţie publică, înfrumuseţare şi spa vor fi ofertate de un grup de profil din Capitală, în perioada 17-20 octombrie, în cadrul unui târg de joburi în domeniul "Ospitalităţii".

461 afișări
Imaginea articolului Bucureşti: Peste 100 de posturi libere în domeniul hotelier, spa şi al alimentaţiei

Bucureşti: Peste 100 de posturi libere în domeniul hotelier, spa şi al alimentaţiei (Imagine: Shutterstock)

Angajatorii caută persoane care pot ocupa posturi de recepţioneri, agenţi rezervări, valeţi, bucătari şefi, ajutor de bucătar, şefi de sală, veselari, personal de întâmpinare restaurant, gestionari, personal administrativ, precum şi stilişti, maseuri, kinetoterapeuţi, personal pentru cosmetică şi manichiură, a informat marţi organizatorul într-un comunicat de presă.

"Cele mai multe locuri de muncă sunt adresate persoanelor cu studii medii care fie au deja experienţă în aceste domenii, fie vor să debuteze într-o astfel de meserie. Interesul nostru este ca, dincolo de a ocupa cele 100 de locuri de muncă, să construim o bază de date cu candidaţi şi să identificăm necesarul de training şi formare profesională pentru aplicanţii cu potenţial", a declarat Alin Pop, reprezentant al grupului Premier Palace, care organizează târgul.

Târgul de joburi "în domeniul Ospitalităţii" se va desfăşura de miercuri până vineri, între orele 11.00 şi 18.00, precum şi sâmbătă, între orele 10.00 şi 14.00, la restaurantul Odeon, de pe Splaiul Unirii nr. 162.

Persoanele interesate de o angajare în cadrul grupului sunt aşteptate la târg cu un CV actualizat.

Organizatorul a anunţat că intrarea la acest târg este gratuită.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici