Video Bucureşti: Şapte răniţi într-un grav accident rutier

Patru din cele şapte persoane rănite în accidentul produs, luni, la intersecţia străzilor Grigorescu cu Brâncuşi sunt internaţi la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului "Sfântul Pantelimon", starea lor fiind foarte gravă, a declarat purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare, Mircea Ungureanu.

71 afișări

Purtătorul de cuvânt al spitalului a precizat că una dintre persoanele rănite uşor a plecat acasă, la cerere, la scurt timp după ce a fost adus, iar ceilalţi doi se află încă în investigaţii, medicii urmând să decidă dacă rămân internaţi pentru 24 de ore sau pot pleca.

Trei femei şi un bărbat au fost internaţi, luni dimineaţa, în stare gravă la Spitalul "Sf. Pantelimon" din Bucureşti, fiind victime ale unui accident rutier produs de o Dacie care nu a acordat prioritate unui autoturism Peugeot, în interesecţia străzilor Nicolae Grigorescu şi Constantin Brâncuşi.

Dacia a virat stânga şi nu a acordat prioritate Peugeot-ului, proiectându-l într-un autobuz de pe linia 101-102.

Autoturismul Peugeot a lovit apoi cinci pietoni, care se aflau în dreptul staţiei de autobuz.

Poliţia Capitalei a înregistrat accidentul luni, la ora 6.50.

În accident au fost rănite în total, şapte persoane, respectiv şoferul autoturismului Peugeout (o femeie), ocupantul din dreapta acestuia (un bărbat) şi cinci pietoni, toate victimele fiind transportate la Spitalul "Sf. Pantelimon" din Capitală.

La locul accidentului au ajuns cinci ambulanţe, personalul acordând îngrijiri medicale de urgenţă.

Din cele şapte victime, trei femei şi un bărbat sunt în stare gravă, restul persoanelor urmând să părăsească spitalul după încheierea formalităţilor.

Femeia, care conducea Peugotul, va fi ţinută sub observaţie timp de 48 de ore, starea acesteia nefiind în pericol.

Victimele au suferit fracturi, traumatisme craniene şi abdominale, potrivit medicilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici