BUCUREŞTIUL ÎN ZĂPADĂ: Cum arată Capitala după o zi şi o noapte de ninsoare - GALERIE FOTO

Capitala a fost acoperită de un nou strat de zăpadă, după ce în timpul zilei de luni şi în noaptea de luni spre marţi a nins abundent.

11149 afișări
Imaginea articolului BUCUREŞTIUL ÎN ZĂPADĂ: Cum arată Capitala după o zi şi o noapte de ninsoare - GALERIE FOTO

BUCUREŞTIUL ÎN ZĂPADĂ: Cum arată Capitala după o zi şi o noapte de ninsoare (Imagine: mediafax.ro)

În timpul nopţii, arterele principale au fost curăţate, însă pe străzile laterale şi pe trotuare se merge extrem de greu, aşa că majoritatea bucureştenilor au ales să meargă la serviciu cu metroul.

În parcările blocurilor şi pe străzile laterale, maşinile care nu au fost curăţate deloc de la începutul ninsorilor abia se mai disting, fiind acoperite cu aproape un metru de zăpadă.

VEZI GALERIA FOTO

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici