Bugetul INS suplimentat de Guvern pentru recensământ, dar cu alocări în două tranşe, în 2012 şi 2013

Bugetul Institutului Naţional de Statistică (INS) pentru procesarea datelor adunate la ultimul recensămînt al populaţiei şi locuinţelor a fost suplimentat de Guvern cu 11,2 milioane lei, fonduri care vor fi alocate în două tranşe, respectiv în acest an şi anul viitor.

172 afișări
Imaginea articolului Bugetul INS suplimentat de Guvern pentru recensământ, dar cu alocări în două tranşe, în 2012 şi 2013

Bugetul INS suplimentat de Guvern pentru recensământ, dar cu alocări în două tranşe, în 2012 şi 2013 (Imagine: Octav Ganea / Mediafaxfoto)

În acest an, INS va primi 8,4 milioane lei, iar anul viitor încă 2,7 milioane lei, conform unei hotărâri aprobate în şedinţa de marţi a Guvernului.

Din suma totală aferentă acestui an, 5,6 milioane lei vor fi alocate prin rectificarea bugetară, iar restul banilor vor fi asiguraţi din bugetul INS, prin redistribuire de la cheltuieli de capital.

Anul viitor, fondurile vor fi asigurate prin redistribuire de activităţi prevăzute în bugetul aprobat iniţial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici