Bulevardul Kiseleff se transformă, pentru nouă weekend-uri, în arenă sportivă neconvenţională

Bulevardul Kiseleff din Capitală se transformă începând de vineri, pentru nouă weekend-uri, în arenă sportivă neconvenţională, oferind bucureştenilor, gratuit, spaţii pentru a juca baschet, tenis de masă, tenis cu piciorul, badminton şi fusbal, potrivit municipalităţii.

461 afișări
Imaginea articolului Bulevardul Kiseleff se transformă, pentru nouă weekend-uri, în arenă sportivă neconvenţională

Bulevardul Kiseleff se transformă, pentru nouă weekend-uri, în arenă sportivă neconvenţională (Imagine: Andrei Spirache/Arhiva Mediafax Foto)

În plus, tot până la 26 august, două benzi ale arterei vor fi rezervate iubitorilor de mişcare pe două roţi, care, spun organizatorii, vor avea biciclete "la discreţie".

Spaţiile dedicate sportului vor ocupa aproximativ zece kilometri pătraţi, precizează Primăria Capitalei. Acestea vor fi deschise, practic, în fiecare dintre următoarele nouă weekend-uri, în intervalul vineri, ora 22.00 - duminică, ora 13.00.

La finalul evenimentului, întregul echipament logistic va fi donat mai multor şcoli bucureştene.

Iniţiativa, intitulată Via Sport, este organizată pentru al treilea an consecutiv de Primăria Capitalei, în parteneriat cu Eventness.

La ediţiile precedente ale evenimentului au participat peste 100.000 de bucureşteni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici