Bulgarul prins la Curtici cu 60 de pistoale cu gaze a fost arestat

Cetăţeanul bulgar care a fost prins, la intrarea în ţară pe la Curtici, cu 60 de pistoale cu gaze ascunse în bagaje, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, miercuri după-amiază, de Tribunalul Arad, fiind acuzat de contrabandă calificată şi deţinere de arme neletale fără drept.

249 afișări
Imaginea articolului Bulgarul prins la Curtici cu 60 de pistoale cu gaze a fost arestat

Bulgarul prins la Curtici cu 60 de pistoale cu gaze a fost arestat

Biroul de presă al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Arad a anunţat că bărbatul a primit, miercuri după-amiază, mandat de arestare preventivă, emis de judecătorii Tribunalului Arad.

Conform sursei citate, suspectul se află în arestul Poliţiei Judeţene Arad.

Autorităţile de frontieră arădene au descoperit, în noaptea de marţi spre miercuri, 60 de pistoale cu gaze în bagajele unui cetăţean bulgar care călătorea cu un tren cee venea de la Viena şi se îndrepta spre Bucureşti.

Potrivit Poliţiei de Frontieră Române, cetăţeanul bulgar Petkov D., în vârstă de 42 de ani, călătorea cu trenul Rapid Ister, care a ajuns marţi, în jurul orei 23.40, în Punctul de Trecere a Frontierei Curtici.

Citeşte şi

60 de pistoale cu gaz, descoperite într-un tren Viena-Bucureşti
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici