Bunicii copilului dispărut în zona Rânca vor fi supuşi testului cu detectorul de minciuni

Bunicii copilului de şapte ani, dispărut de la o cabană din zona Rânca, judeţul Gorj, vor fi supuşi, duminică, testului cu detectorul de minciuni, în condiţiile în care există neconcordanţe între declaraţiile lor, poliţiştii luând în calcul şi varianta răpirii.

104 afișări
Imaginea articolului Bunicii copilului dispărut în zona Rânca vor fi supuşi testului cu detectorul de minciuni

Bunicii copilului dispărut în zona Rânca vor fi supuşi testului cu detectorul de minciuni (Montaj foto)

Potrivit poliţiştilor, bunicii băieţelului, care se află, la ora actuală, la sediul IPJ Gorj, vor fi supuşi testului cu detectorul de minciuni, alături de ei urmând să fie supuşi aceluiaşi test şi celelalte două persoane care se aflau împreună cu copilul şi familia lui în cabana de la Rânca. Decizia efectuării testului a fost luată întrucât există neconcordanţe între declaraţiile celor patru, în special în ceea ce priveşte modul şi ora dispariţiei copilului, inclusiv felul în care era îmbrăcat băieţelul la momentul respectiv.

Poliţiştii iau în calcul, alături de zeci de variante, şi varianta ca băieţelul să fi fost răpit, deşi nu prea există indicii în acest sens.

În cursul după amiezii de duiminiă, vor contina căutările, echipele care participă la operaţiune extinzând suprafaţa de căutare.

Elicopterul MAI care a survolat, duminică dimineaţă, zona Rânca, din judeţul Gorj, şi-a încheiat misiunea fără rezultate, după ce a survolat suprafeţe foarte mari.

Operaţiunile de căutare a băiatului de şapte ani, dispărut, joi, de la cabana în care stătea cu bunicii săi, la Rânca, din judeţul Gorj, au fost reluate, duminică dimineaţă, când un elicopter al MAI dotat cu cameră termosensibilă a survolat zona. Operaţiunile fuseseră oprite, sâmbătă seară, după ce, în cursul zilei, au verificat o porţiune de teren pe o rază de zece kilometri în jurul cabanei de la care a dispărut copilul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici