Bunuri confiscate de la condamnaţi, scoase la licitaţie pe un portal online al Ministerului Justiţiei. Cât costă un Audi Q7 din 2008

  • Bunurile confiscate de la condamnaţi au fost scoase la licitaţie pe un portal online al Ministerului Justiţiei.
  • Câteva maşini, Porsche Panamera, Audi Q7 şi un Fiat de 24 de ani, au fost scoase la vânzare.
  • Agenţia Naţională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI), cea care gestionează bunurile confiscate de stat de la condamnaţi, a lansat luni un site pentru vânzarea bunurilor.
3154 afișări
Imaginea articolului Bunuri confiscate de la condamnaţi, scoase la licitaţie pe un portal online al Ministerului Justiţiei. Cât costă un Audi Q7 din 2008

Bunuri confiscate de la condamnaţi, scoase la licitaţie. Sursa: ANABI site

Agenţia Naţională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI), instituţia care gestionează bunurile confiscate de stat de la condamnaţi, a lansat luni un site specializat, pe care cei care vor să cumpere bunurile pot licita online.
 
Pe site-ul de licitaţii sunt scoase la vânzare doar şase automobile, momentan, (printre care un Porsche Panamera, două Audi Q7 şi o dubiţă Fiat veche de 24 de ani) şi câteva stocuri de marfă (textile şi materiale de construcţii). Licitaţia pentru Audi Q 7 din anul 2008 începe de la suma de 21.439.00 lei.
 
Persoanele interesate să liciteze pentru bunurile scoase la vânzare trebuie să se înregistreze pe platforma online (datele personale pentru identificare, plata garanţiei de participare şi oferta de pornire). Apoi pot participa la licitaţia online, putând face oferte succesive în paşi de 5-15% din valoarea de pornire a licitaţiei, potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Justiţiei. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici