Buzău: Autorul unui triplu asasinat, dus cu elicopterul la Bucureşti după ce a încercat să se sinucidă

Bărbatul care şi-a înjunghiar mortal, joi, concubina şi pe cele două fiice, în vârstă de şapte şi opt ani, a fost transferat cu un elicopter SMURD la un spital din Bucureşti, starea sa fiind critică după ce a încercat să se sinucidă în urma triplului asasinat.

337 afișări
Imaginea articolului Buzău: Autorul unui triplu asasinat, dus cu elicopterul la Bucureşti după ce a încercat să se sinucidă

Buzău: Autorul triplului asasinat, dus cu elicopterul la Bucureşti după ce a încercat să se sinucidă

Potrivit asistentului şef de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Buzău, Rodica Corneci, bărbatul se afla în stare critică având o plagă înjunghiată în torace, cel mai probabil la un plămân, şi a fost transferat cu un elicopter SMURD la un spital din Bucureşti.

Conform sursei citate, bărbatul se află în stare gravă şi nu se poate aprecia în acest moment dacă va supravieţui, deşi iniţial s-a crezut că rănile pe care şi le-a provocat după comiterea crimelor sunt superficiale.

Între timp, anchetatorii au stabilit că, joi la prânz, după ce a aflat că urmează să meargă din nou la închisoare pentru o infracţiune comisă în trecut în afara ţării, Florin Aurel Marcu şi-a înjunghiat cu un cuţit concubina şi pe cele două fete, în vârstă de şapte şi opt ani, rănindu-le extrem de grav.

Potrivit vecinilor, omul mai fusese la închisoare, iar acum urma să ispăşească o parte din pedeapsa pentru un viol comis în străinătate, pe numele său fiind emis un mandat european de arestare.

Ulterior, cele două fete înjunghiate au fost preluate de o maşină a Poliţiei şi duse la Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat, în timp ce femeia a fost transportată la acelaşi spital de o maşină a Ambulanţei.

Conform unor surse medicale, femeia a murit la scurt timp după ce a fost preluată de către medici, la fel şi una dintre fete, în timp ce cealaltă minoră a fost supusă unei intervenţii chirurgicale, murind la scurt timp pe masa de operaţie.

După comiterea triplului asasinat, bărbatul a fugit în curtea unei unităţi militare din apropierea locuinţei sale, dar a fost capturat de către jandarmi exact când încerca să se sinucidă.

Bărbatul a fost dus la spitalul din Râmnicu Sărat, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale, joi seară fiind însă preluat de un elicopter SMURD şi dus la un spital din Bucureşti, în stare gravă.

Vecinii familiei susţin că bărbatul revenise de curând la Râmnicu Sărat în încercarea de a scăpa de poliţiştii din străinătate, unde era căutat pentru viol. Tot vecinii susţin că bărbatul ar fi ameninţat în câteva rânduri că îşi va omorî familia dacă va trebui să se întoarcă la închisoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici