Buzău: Bărbatul găsit împuşcat la o partidă de vânătoare era secretar al unui club de profil local

Bărbatul care a fost găsit împuşcat, sâmbătă seară, pe un fond de vânătoare din localitatea buzoiană Nehoiu era vânător experimentat şi ocupa funcţia de secretar al asociaţiei de profil din Pătârlagele.

102 afișări

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Buzău, vânătorul a fost găsit împuşcat în faţă, în zona cunoscută sub numele de Valea Rea.

Bărbatul participa împreună cu 15 colegi la o vânătoare autorizată. La un moment dat, vânătorii şi-au dat seama că unul dintre ei lipseşte şi au pornit în căutarea lui. Bărbatul a fost descoperit împuşcat în faţă, arma fiind găsită lângă el, iar la mică distanţă era un porc mistreţ mort.

Vânătorii care îl cunoşteau pe bărbat au declarat anchetatorilor că este puţin probabil ca omul să se fi autoaccidentat întrucât îşi cunoştea bine arma şi avea o vastă experienţă în această activitate.

Până în prezent, poliţiştii nu au formulat nicio ipoteză a modului în care s-a produs accidentul, anchetatorii luând în calcul toate variantele.

De asemenea, poliţiştii au ridicat toate armele participanţilor la vânătoare, pentru a fi verificate şi expertizate.

Astfel, anchetatorii iau în calcul varianta ca bărbatul să se fi autoaccidentat, însă nu exclud nici ipoteza ca omul să fi fost împuşcat de unul dintre vânători, lucru care va fi stabilit după analizarea armelor.

Vânătorul avea 41 de ani şi era secretarul unui club de vânătoare local.

De asemenea, Amalia Vlădescu de la Biroul de Relaţii cu Presă al Poliţiei Judeţene Buzău a precizat că bărbatul era organizatorul partidei de vânătoare.

Bărbatul a fost găsit mort, sâmbătă seară, pe un fond de vânătoare între localităţile buzoiene Pătârlagele şi Nehoiu, în zonă fiind organizată la acel moment o partidă de vânătoare autorizată.

Agentul Amalia Vlădescu de la Biroul de Relaţii cu Presă al Poliţiei Judeţene Buzău declara că bărbatul a fost găsit de grupul de vânători din care făcea parte.

Partida de vânătoare era organizată în zona cunoscută sub numele de Valea Rea, între localităţile Pătârlagele şi Nehoiu, iar participanţii erau vânători cu acte în regulă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici