Buzău: Doi bărbaţi au murit înecaţi într-o baltă de pescuit după ce s-au răsturnat cu maşina în apă

Doi bărbaţi de 54 şi, respectiv, 57 de ani au murit înecaţi, luni seară, într-o baltă de pescuit din localitatea buzoiană Luciu, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat în apă, iar cei doi au rămas captivi în autoturism, transmite corespondentul MEDIAFAX.

376 afișări
Imaginea articolului Buzău: Doi bărbaţi au murit înecaţi într-o baltă de pescuit după ce s-au răsturnat cu maşina în apă

Buzău: Doi bărbaţi au murit înecaţi într-o baltă de pescuit după ce s-au răsturnat cu maşina în apă

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Buzău, Vasile Prahoveanu, cei doi s-au răsturnat cu maşina, în împrejurări necunoscute încă, în balta de pescuit de la Luciu.

Conform sursei citate, cei doi bărbaţi au fost scoşi pe rând, ambii decedaţi. Unul dintre ei a fost scos din apă de către un pescar care s-a aflat la mică distanţă de locul în care s-a răsturnat maşina în apă şi a auzit un zgomot puternic. Bărbatul ajutat de alt pescar a reuşit să scoată una dintre victime de pe fundul apei, care măsoară cel mult un metru şi jumătate.

Cea de-a doua victimă a fost scoasă din apă de echipele de salvare ale ISU Buzău, ajutate de voluntarii din comună care au acţionat cu un buldoexcavator pentru a ridica maşina de pe fundul apei.

Persoanele aflate, luni seară după tragedie, pe balta de la Luciu susţin că cei doi bărbaţi ar fi fost la pescuit în cursul zilei. La întoarcerea spre casă, cel mai probabil, pe fondul vitezei şi al faptului că nu ar fi ştiut bine drumul, care este îngust, şoferul ar fi scăpat autoturismul de sub control şi s-ar fi răsturnat cu maşina în apă.

Cercetările la faţa locului sunt continuate de poliţişti, procurori şi pompieri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici