Buzău: Femeie găsită moartă, înjunghiată cu un cuţit. Suspectul, un tânăr cu care ar fi avut relaţii sexuale

O femeie de 57 de ani, din judeţul Buzău, despre care localnicii spun că ar fi practicat prostituţia, a fost găsită moartă, înjunghiată cu un cuţit, principalul suspect, un tânăr de 24 de ani cu care femeia ar fi întreţinut relaţii sexuale pentru care ar fi cerut bani, fiind reţinut.

219 afișări

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Buzău, Amalia Călugăru, presupusa crimă s-ar fi petrecut după ce femeia de 57 de ani, din localitatea Gura Sărăţii, comuna buzoiană Merei, i-ar fi pretins partenerului său de 24 de ani bani pentru relaţiile intime consumate în locuinţa acesteia, ameninţându-l că, dacă nu îi va primi, va anunţa Poliţia şi îl va acuza de viol, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Tânărul de 24 de ani, care ar fi lucrat ca cioban în zonă şi fusese dat afară de către patron în urmă cu câteva zile, s-ar fi înfuriat şi ar fi înjunghiat-o pe femeie cu un cuţit în aşa fel încât să lase impresia că aceasta s-ar fi sinucis.

Cadavrul femeii a fost descoperit câteva ore mai târziu de către fiica acesteia, care a anunţat Poliţia.

După ce au mers iniţial pe varianta sinuciderii, poliţiştii şi-au dat seama că a fost o înscenare şi l-au descoperit pe presupusul autor al crimei, după câteva ore, la o stână, în stare de ebrietate.

"În urma cercetărilor desfăşurate a fost identificat un tânăr de 24 de ani. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de duminică să fie prezentat unei instanţe, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile”, a declarat comisarul Cristi Stanciu, de la IPJ Buzău.

Dacă va fi găsit vinovat, tânărul riscă până la 25 de ani de închisoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici