Buzău: Muncitor salvat de colegi după ce un mal de pământ s-a surpat peste el

Un mal de pământ s-a surpat, marţi, peste un muncitor care săpa un şanţ, în localitatea buzoiană Cislău, bărbatul fiind salvat de către colegi, după ce rămăsese prins sub o mare cantitate de pământ.

13 afișări
Imaginea articolului Buzău: Muncitor salvat de colegi după ce un mal de pământ s-a surpat peste el

Buzău: Muncitor salvat de colegi după ce un mal de pământ s-a surpat peste el (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Buzău, Florina Crucianu, a declarat că incidentul a fost anunţat în jurul orei 14.30 şi că la faţa locului au fost trimişi doi poliţişti de la postul local.

De asemenea, la faţa locului au fost trimise şi echipe de intervenţie de la alte instituţii abilitate, pentru a ajuta la scoaterea bărbatului, care rămăsese prins sub o mare cantitate de pământ. Acesta rămăsese cu capul la suprafaţă, iar la scurt timp de la incident colegii săi au reuşit să îl scoată, înainte ca echipele de intervenţie să ajungă acolo.

Bărbatul era conştient, fiind preluat de o ambulanţă şi dus la Spitalul Judeţean Buzău.

Muncitorul lucra la canalizarea localităţii, alături de mai mulţi colegi de-ai săi. În acest caz va fi constituită o echipă de cercetare pentru a stabili împrejurările în care a avut loc accidentul de muncă.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici