Buzău: Sute de oameni s-au călcat în picioare la deschiderea unui magazin - FOTO

Peste 200 de persoane s-au aşezat la coadă joi dimineaţă, încă de la ora 5.00, la un supermarket deschis în cursul acestei zile, pentru a beneficia de reducerile anunţate, agenţii de pază ai magazinului făcând faţă cu greu mulţimii.

662 afișări
Imaginea articolului Buzău: Sute de oameni s-au călcat în picioare la deschiderea unui magazin - FOTO

Buzău: Sute de oameni s-au călcat în picioare la deschiderea unui magazin - FOTO (Imagine: Ciprian Sterian/ Mediafax Foto)

Încă de la ora 5.00, zeci de buzoieni s-au aşezat la coadă şi au aşteptat momentul deschiderii supermarketului, care anunţase o serie de promoţii la diverse articole.

Magazinul a fost deschis la ora 7.00, moment în care peste 200 de buzoieni au început să se îmbrâncească, să strige unii la alţii şi să se calce pe picioare în încercarea de a ajunge cât mai repede la rafturile cu produsele la care erau reduceri.

Agenţii de pază au făcut faţă cu greu mulţimii şi au fost nevoiţi să oprească accesul în magazin în mai multe rânduri pentru a permite primilor intraţi să se răspândească printre rafturi astfel încât lupta de la intrarea în magazin să nu se mute în interior.

Cele mai căutate articole au fost oalele sub presiune vândute la un preţ promoţional de 50 de lei, scaunele de birou la un preţ de 70 de lei, dar şi tablete, drujbe electrice şi maşini de cusut la preţul de 200 de lei.

"Am luat mai multe oale, că se vând la doar 50 de lei, am luat şi pentru copii, că ei nu au putut veni cu toţii aşa de dimineaţă. Nu fac speculă cu ele, am luat doar pentru membrii familiei", a declarat un cumpărător.

Au fost însă şi buzoieni nemulţumiţi, care au spus că supermarketul ar fi trebuit să scoată la vânzare cu ocazia inaugurării mai multe articole la preţuri promoţionale.

"Ar fi trebuit să scoată mai multă marfă la promoţie. Aş fi vrut o maşină de cusut, dar nu am prins pentru că au fost doar vreo zece", a declarat unul dintre clienţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici