Buzău: Trei morţi şi doi răniţi într-un accident de circulaţie

Trei persoane au murit şi două au fost rănite într-un tragic accident de circulaţie care s-a produs sâmbătă dimineaţă pe şoseaua de centură a municipiului Buzău.

4 afișări
Imaginea articolului Buzău: Trei morţi şi doi răniţi într-un accident de circulaţie

Buzău: Trei morţi şi doi răniţi într-un accident de circulaţie

Din primele informaţii, tragedia s-a produs din cauza şoferului unei maşini de mare tonaj, înmatriculată în Ialomiţa, care nu ar fi acordat prioritate unui autoturism Dacia care circula regulamentar. Autovehiculul a lovit violent Dacia, cu număr de Prahova, în care se aflau cinci bărbaţi din Băicoi, potrivit reprezentanţilor Poliţiei Buzău.

În urma impactului deosebit de puternic, Dacia a fost practic decapotată, trei dintre ocupanţii maşinii-pasagerul dreapta faţă şi doi de pe bancheta din spate murind pe loc. Una dintre victime a fost decapitată, capul său fiind găsit de anchetatori pe sensul opus de mers al şoselei.

Şoferul Daciei şi un pasager din spate au scăpat cu viaţă din carnagiu, ei fiind transportaţi de urgenţă la Spitalul Judeţean Buzău.

Anchetatorii au declarat că victimele au vârste de circa 40 de ani şi sunt din Băicoi.

Oamenii se îndreptau spre localitatea buzoiană Sudiţi unde aveau de gând să-şi ajute un prieten la construcţia unei case. Prietenul victimelor circula înaintea maşinii înmatriculate în Prahova. Ajuns la destinaţie şi văzând că prietenii lui întârzie foarte mult, bărbatul s-a întors pe acelaşi drum şi şi-a găsit cunoscuţii întinşi pe carosabil.

Şoferul maşinii de mare tonaj care din primele informaţii se face responsabil de tragedie a fost dus la Poliţia Buzău unde este anchetat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici