Buzău: Un drum naţional este în continuare închis; două localităţi, încă izolate

Un drum naţional - DN 22 Râmnicu Sărat-Brăila - continuă să fie închis, vineri seară, din cauza zăpezii, în timp ce două localităţi din judeţ, Balta Albă şi Vâlcelele, sunt încă izolate.

140 afișări
Imaginea articolului Buzău: Un drum naţional este în continuare închis; două localităţi, încă izolate

Buzău: Un drum naţional este în continuare închis; două localităţi, încă izolate (Imagine: George Noapteş/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Comandamentului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Buzău, în judeţ mai sunt blocate doar două localităţi, Balta Albă şi Vâlcelele, în timp ce DN 22 este închis între localităţile Râmnicu Sărat şi Băile, limita cu judeţul Brăila.

De asemenea, pe DN 2C, între Costeşti - Smeeni - Ialomiţa se circulă cu restricţii, doar pentru urgenţe.

Conform sursei citate, pe drumurile naţionale şi judeţene intervin 119 utilaje de deszăpezire.

Vineri, în judeţ au fost distribuite 2.550 de conserve şi 3.250 de pâini locuitorilor din comunele Săgeata, Cilibia, Pârscov, Odăile, Brăesti, Chiliile, Vâlcelele, grav afectate de viscol. La acţiune au participat militari de la MApN, poliţişti, jandarmi şi pompieri. În plus, jandarmii au intervenit, vineri, pentru deszăpezirea a aproape 300 de gospodării din mai multe localităţi aflate sub nămaţi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici