Buzău: Un mort şi zece răniţi, după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat

Zece persoane au fost rănite, iar una a murit, luni, după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat în afara părţii carosabile, pe DN2 E85, în apropierea localităţii buzoiene Oreavu, primele date indicând că accidentul s-a produs din cauza exploziei unui cauciuc.

15 afișări
Imaginea articolului Buzău: Un mort şi zece răniţi, după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat

Buzău: Un mort şi zece răniţi, după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Din primele informaţii de la faţa locului, zece persoane au fost rănite după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat, iar un pasager aflat în acelaşi autovehicul a murit, printre cei zece răniţi fiind şi şoferul.

Persoana care a decedat era dulgher, avea în jur de 55 de ani, iar în acelaşi microbuz se afla şi ginerele său care a scăpat cu câteva leziuni. Şapte dintre răniţi au ajuns la Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat, iar ceilalţi trei au leziuni uşoare, care nu necesită spitalizarea. Ulterior, patru din cele şapte persoane au fost transportate la Spitalul Judeţean Buzău şi la clinici de urgenţă din Capitală din cauza gravităţii rănilor.

Potrivit conducerii Spitalului Municipal din Râmnicu Sărat, măsura transportării celor patru pacienţi la spitale de urgenţă s-a impus având în vedere leziunile grave suferite de aceştia în momentul răsturnării microbuzului care-i ducea luni dimineaţă la locul de muncă.

Alţi trei răniţi se află în continuare în unitatea spitalicească din Râmnicu Sărat, fiind într-o stare mai bună.

Datele preliminare ale poliţiştilor rutieri arată că accidentul de pe DN2 E85, din afara localităţii Oreavu, s-a produs din cauza exploziei unui cauciuc, maşina în care se aflau 11 oameni ieşind de pe carosabil şi răsturnându-se în afara părţii carosabile.

Microbuzul aparţinea unei firme de construcţii care avea lucrări în judeţul Dâmboviţa, iar muncitorii erau din localităţile limitrofe oraşului Râmnicu Sărat. Potrivit poliţiştilor, autovehiculul în care se aflau oamenii nu era un microbuz de transport persoane, ci o dubă amenajată cu scaune de bucătărie.

La ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia pe DN2 E85, în punctul în care s-a produs accidentul, se desfăşoară altrernativ pe un singur sens.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici