Cabluri feroviare rupte de angajaţi ai Primăriei Valu lui Traian: 13 trenuri au întârziat

Cablurile de semnalizare feroviară au fost rupte sau secţionate, marţi, între staţiile Valu lui Traian-Basarabi, de către angajaţii Primăriei Valu lui Traian, care aveau lucrări în proximitatea căii ferate, transmite CFR.

230 afișări
Imaginea articolului Cabluri feroviare rupte de angajaţi ai Primăriei Valu lui Traian: 13 trenuri au întârziat

Cabluri feroviare rupte de angajaţi ai Primăriei Valu lui Traian: 13 trenuri au întârziat

Purtătorul de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan, a spus că din cauza acestui deranjament, circulaţia a 13 trenuri de pe ruta Constanţa - Bucureşti s-a desfăşurat în condiţii speciale marţi, cu îndrumarea trenurilor pe intervalul de staţii respectiv, de către personalul feroviar, prezent pe teren.

„Au fost înregistrate întârzieri de 5, până la 65 de minute, faţă de graficul normal de circulaţie”, a transmis Brânzan.

Echipele feroviare de interventie ale SRCF Constanţa lucrează şi la ora transmiterii tirii pentru înlocuirea/repararea cablurilor rupte/secţionate în zona Valul lui Traian - Basarabi, astfel încât circulaţia trenurilor să se reia în condiţii normale de trafic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
feroviar,
tren,
primărie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici