Cadavru în stare avansată de putrefacţie, găsit într-o curte din Târgu-Jiu

Un cadavru în stare avansată de putrefacţie a fost găsit, miercuri dimineaţa, în curtea unei case nelocuite din Târgu-Jiu. Descoperirea a fost făcută de poliţiştii care căutau un bărbat, bănuit că a incendiat un scuter, transmite corespondentul MEDIAFAX.

151 afișări
Imaginea articolului Cadavru în stare avansată de putrefacţie, găsit într-o curte din Târgu-Jiu

Cadavru în stare avansată de putrefacţie, găsit într-o curte din Târgu-Jiu

Cadavrul în stare de putrefacţie al unui bărbat a fost găsit, miercuri, în curtea unei case din oraşul Târgu-Jiu, judeţul Gorj.

Vecinii susţin că au simţit mirosul puternic, însă nu au alertat Poliţia.

Surse apropiate anchetei au declarat, pentru MEDIAFAX, că descoperirea a fost făcută de un echipaj de Poliţie, care căuta în zonă un suspect de distrugere. Bărbatul este bănuit că ar fi incendiar un scuter, în noaptea de marţi spre miercuri.

Locuitorii din zonă spun că în curtea casei părăsite vin frecvent oameni ai străzii.

O echipă de poliţişti face cercetări la faţa locului.

Taguri:
cadavru,
curte,
poliţie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici