Cadavru legat cu pietre de picioare şi abdomen, găsit în Dunăre - VIDEO

Corpul neînsufleţit al unui bărbat a fost găsit, sâmbătă seară, la kilometrul 8 al Canalului Dunăre - Marea Neagră, în apropierea comunei constănţeană Cumpăna, victima fiind legată cu pietre de picioare şi de abdomen.

154 afișări
Imaginea articolului Cadavru legat cu pietre de picioare şi abdomen, găsit în Dunăre - VIDEO

Cadavru legat cu pietre de picioare şi abdomen, găsit în Dunăre - VIDEO (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Constanţa, cadavrul bărbatului a fost descoperit de către doi tineri care ieşiseră la pescuit.

Conform anchetatorilor, corpul bărbatului, care avea legate două pietre de câte 15 - 20 de kilograme de picioare şi de abdomen, era în avansată stare de putrefacţie şi stătea de mai mult timp în apele canalului. Bărbatul era bine îmbrăcat şi avea asupra sa mai multe bijuterii şi un telefon mobil, dar niciun act de identitate.

Anchetatorii spun că iau în calcul varianta unei crime dar, după modul în care erau legate pietrele, poate fi vorba şi despre o sinucidere. Ancheta este continuată de către poliţiştii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Constanţa, sub coordonarea unui procuror criminalist de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa.

În 2006, cadavrele a trei bărbaţi, ucişi cu sânge rece, au fost descoperite la câţiva kilometri distanţă de locul în care a fost găsit victima de sâmbătă. Acestea fuseseră aruncate în Canalul Dunăre Marea - Neagră înfăşurate în saci de plastic şi legate de bolovani. Cei trei au fost omorâţi de Remus Ştefan Chiper, pentru a le lua maşinile de lux. El îşi racola victimele din târgul de maşini, unde acestea veneau să îşi vândă autoturismele şi, sub pretextul că şi-a uitat banii acasă, bărbatul îi ducea pe proprietarii maşinilor la domiciliul său, unde îi lovea în cap cu un ciocan, după care îi înfăşura în saci din plastic şi le arunca trupurile în Canalul Dunăre - Marea Neagră. El a fost prins la sfârşitul anului 2006, după ce-a de-a treia crimă, şi a fost condamnat la închisoare pe viaţă.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici