Cadavrul decapitat al unei femei, găsit în subsolul unui bloc din Botoşani

Cadavrul unei femei, tranşat şi decapitat, a fost găsit, luni seară, în subsolul unui bloc din Botoşani.

479 afișări
Imaginea articolului Cadavrul decapitat al unei femei, găsit în subsolul unui bloc din Botoşani

Cadavrul decapitat al unei femei, găsit în subsolul unui bloc din Botoşani (Imagine: Mihai Spiridonica/Arhiva Mediafax foto)

Potrivit Poliţiei Botoşani, descoperirea a fost făcută de câţiva locatari ai scării blocului de locuinţe, care au coborât la subsol pentru a repara o defecţiune la instalaţia de apă.

Aceştia au găsit o geantă din rafie care emana un miros apăsător, în interiorul căreia erau părţi ale corpului unei femei, însă nu şi capul.

Medicii legişti au preluat sacul, urmând ca în urma anchetei să fie stabilită şi identitatea femeii şi modul în care a murit.

Potrivit locatarilor, se pare că ar fi vorba despre o vecină care a dispărut de la domiciliu în urmă aproximativ o săptămână. Oamenii spun că femeia locuia cu fiica sa, care ar fi bolnavă psihic.

Cazul a fost preluat de un procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici