Cadavrul în stare de putrefacţie al unui bărbat, descoperit într-un apartament din Câmpia Turzii - VIDEO

Cadavrul în stare de putrefacţie al unui bărbat din Câmpia Turzii a fost descoperit în apartamentul unui bloc din localitate, după ce vecinii au alertat poliţia, deranjaţi de mirosul puternic.

117 afișări
Imaginea articolului Cadavrul în stare de putrefacţie al unui bărbat, descoperit într-un apartament din Câmpia Turzii - VIDEO

Cadavrul în stare de putrefacţie al unui bărbat, descoperit într-un apartament din Câmpia Turzii

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Cluj, Gina Pop, a declarat că marţi, în jurul orei 15.00, Poliţia din Câmpia Turzii a fost sesizată de locatarii unui bloc de pe strada Laminoriştilor că dintr-un apartament iese un miros puternic de cadavru.

O echipă de la cercetări s-a deplasat la faţa locului şi, după ce a reuşit cu greu să intre în apartament din cauza deşeurilor menajere, a descoperit cadavrul unui bărbat, în stare de puterfacţie, identificat ca fiind Aron S., de 61 de ani.

În apartament se aflau, de asemenea, mai mulţi câini şi o persoană cu probleme psihice.

Aceasta le-a declarat poliţiştilor că bărbatul ar fi murit vineri, dar după gradul de putrefacţie bărbatul ar fi decedat cu mai mult timp în urmă.

Conform sursei citate, în cauză nu există suspiciuni de omor sau de violenţă.

Video stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici