Cadavrul unei femei a fost descoperit în curtea unei unităţi militare

Cadavrul unei femei, aflat în stare de putrefacţie, a fost găsit în curtea unei unităţi militare din judeţul Timiş, o anchetă a Parchetului Militar Timişoara fiind deschisă în acest caz, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1638 afișări
Imaginea articolului Cadavrul unei femei a fost descoperit în curtea unei unităţi militare

Cadavrul unei femei a fost descoperit în curtea unei unităţi militare

Cadavrul a fost descoperit, luni după-amiază, de către unul dintre angajaţii unităţii militare aflată pe str. Timişoara, din oraşul timişean Lugoj, în curtea instituţiei, în vegetaţie.

Imediat, poliţişti şi procurori din cadrul Parchetului Militar Timişoara s-au deplasat la faţa locului, iar în urma cercetărilor efectuate, au constatat că este vorba de cadavrul unei femei şi care se afla în stare avansată de putrefacţie.

În cadrul anchetei deschise de procurorii militari, au fost solicitate poliţiştilor timişeni informaţii cu privire la persoanele dispărute din oraşul Lugoj, în ultima perioadă, şi cred că trupul găsit în curtea unităţii militare aparţine unei femei de 75 de ani. Aceasta a fost dată dispărută de familie după ce a plecat de acasă şi nu s-a mai întors.

Urmează ca medicii legişti să efectueze necropia, pentru a stabili cu exactitate cauza morţii. De asemenea, procurorii militari încearcă să afle cum a ajuns femeia în curtea unităţii militare, instituţia fiind permanent sub pază.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici