Opt cetăţeni din Bangladesh au încercat să intre ilegal în România. Poliţia din Botoşani i-a oprit la frontieră

Opt cetăţeni din Bangladesh, care au încercat să intre ilegal în România pentru a ajunge într-un stat din Spaţiul Schengen, au fost opriţi de poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani.

117 afișări
Imaginea articolului Opt cetăţeni din Bangladesh au încercat să intre ilegal în România. Poliţia din Botoşani i-a oprit la frontieră

Opt cetăţeni din Bangladesh au încercat să intre ilegal în România. Poliţia din Botoşani i-a oprit la frontieră

Potrivit unui comunicat transmis luni de Poliţia de Frontieră Română, poliţişti de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani - I.T.P.F. Iaşi au depistat, sâmbătă, în municipiul Botoşani, un grup de persoane, cetăţeni afroasiatici care nu îşi justificau prezenţa în zonă şi nici nu vorbeau limba română.

Poliţiştii de frontieră au încercat să legitimeze cele opt persoane, însă acestea nu aveau asupra lor documente de identitate, astfel că au fost conduse la sediul STPF Botoşani, pentru cercetări.

„În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au stabilit că persoanele în cauză sunt cetăţeni din Bangladesh, cu vârste cuprinse între 17 şi 35 de ani, şi au încercat să intre ilegal în România cu scopul de a ajunge într-un stat din Spaţiul Schengen”, se arată în comunicatul citat.

Poliţiştii fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar persoanele în cauză au fost predate către Biroul pentru Imigrări al judeţului Botoşani.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici