Cadavrul unei persoane, descoperit de un turist pe un traseu montan din Bucegi

Salvamontiştii şi jandarmii montani au recuperat, sâmbătă după-amiază, trupul neînsufleţit al unui bărbat, pe care un turist l-a găsit sâmbătă dimineaţă în Masivul Bucegi, victima fiind un bucureştean de 84 de ani.

270 afișări
Imaginea articolului Cadavrul unei persoane, descoperit de un turist pe un traseu montan din Bucegi

Cadavrul unei persoane, descoperit de un turist pe un traseu montan din Bucegi (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova, maiorul Leonard Dragomirescu, sâmbătă după-amiază, şase jandarmi montani şi şase salvamontişti coboară de pe munte cadavrul unui bărbat de 84 de ani, descoperit sâmbătă dimineaţă de un turist în apropierea Cabanei Vârful Omu din Masivul Bucegi.

Conform sursei citate, bărbatul găsit mort este din Bucureşti şi pare a fi fost un cunoscător al muntelui, el fiind echipat corespunzător pentru drumeţii montane. În urma primelor verificări, jandarmii au stabilit că bărbatul a fost văzul ultima dată vineri seară, când a plecat de la Cabana Vârful Omu, intenţionând să coboare spre Buşteni.

Maiorul Leonard Dragomirescu a precizat că, cel mai probabil, bărbatul a căzut şi s-a lovit, el având o plagă în zona capului, însă cauza decesului va fi stabilită în urma necropsiei.

La ora transmiterii acestei ştiri, echipajele de salvamontişti şi jandarmi montani se îndreaptă cu trupul neînsufleţit către staţiunea Buşteni, de unde acesta va dus la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei morţii.

Un turist aflat, sâmbătă dimineaţă, în Munţii Bucegi a găsit cadavrul unui bărbat pe un traseu montan din apropierea zonei Valea Cerbului, pe traseul dintre Vârful Omu şi Poiana Coştilei, iar salvamontiştii şi jandarmii montani au intervenit pentru recuperarea trupului neînsufleţit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici