Cadavrul unui bărbat, descoperit de angajaţii unei hidrocentrale

Cadavrul unui bărbat a fost descoperit, luni, de un angajat al Hidrocentralei din Roman, judeţul Neamţ. Poliţia a deschis o anchetă în acest caz, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1084 afișări
Imaginea articolului Cadavrul unui bărbat, descoperit de angajaţii unei hidrocentrale

Cadavrul unui bărbat, descoperit de angajaţii unei hidrocentrale

Reprezentanţii ISU Neamţ au fost solicitaţi, luni după-amiază, în zona Horia, spre Cotu Vameş, unde un angajat al Hidrocentralei Roman a descoperit cadavrul unui bărbat plutind pe apă.

„Am fost sesizaţi astăzi de către un angajat al hidrocentralei de la Roman despre această descoperire. Angajatul a menţionat că a zărit trupul unei persoane plutind pe apă în zona respectivă. La faţa locului s-a deplasat o autospecială cu barca şi cu cinci subofiţeri. Persoana a fost scoasă la mal, fiind vorba despre un bărbat“, a declarat Andrei Grancea, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

Potrivit acestuia, cadavrul a fost preluat de către organele de anchetă, urmând ca, după efectuarea necropsiei, să se stabilească în mod cert cauza decesului.

Poliţia a deschis un dosar penal în acest caz, pentru moarte suspectă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici