Cadavrul unui bărbat, găsit într-un râu de lângă Vaslui de către doi copii care se jucau

Cadavrul unui bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani a fost găsit de doi copii în timp ce se jucau într-un râu dintr-o localitate din apropiere de municipiul Vaslui, poliţiştii declanşând o anchetă pentru a stabili atât identitatea persoanei cât şi condiţii în care aceasta a murit.

75 afișări
Imaginea articolului Cadavrul unui bărbat, găsit într-un râu de lângă Vaslui de către doi copii care se jucau

Cadavrul unui bărbat, găsit într-un râu de lângă Vaslui de către doi copii care se jucau (Imagine: Adrian Pîclişan / Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit primelor informaţii oferite de poliţiştii vasluieni, trupul bărbatului a fost găsit de către cei doi copii în albia râului Vasluieţ, la intrarea în localitatea Moara Domnească, aceştia alertând autorităţile la numărul de urgenţă 112, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cei doi băieţi au povestit poliţiştilor că, în urmă cu două zile, au observat de la distanţă o giacă în locul unde era cadavrul, însă au crezut că sunt doar obiecte de îmbrăcăminte, astfel încât nu i-au dat importanţă. Abia peste două zile, când au revenit în zonă şi s-au apropiat de locul respectiv, şi-au dat seama că, de fapt, este trupul unui bărbat decedat.

"Deocamdată, din primele verificări, s-a stabilit că este vorba despre un bărbat de aproximativ 40 de ani, localnicii susţinând că nu ar fi din satul pe raza căruia a fost găsit. Poliţiştii de investigaţii criminale desfăşoară cercetări pentru identificarea persoanei şi stabilirea cauzelor care au dus la decesul acesteia", a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

Cadavrul a fost transportat la morgă pentru necropsie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici