Cadavrul unui bebeluş, găsit într-o râpă din Mehedinţi (Video)

Cadavrul unui nou-născut a fost găsit, în noaptea de miercuri spre joi, într-o prăpastie de la marginea localităţii mehedinţene Izvorăl, învelit într-o plasă de rafie, iar mama acestuia, care mai are trei copii, spune că şi-a aruncat bebeluşul din cauza neajunsurilor.

21 afișări
Imaginea articolului Cadavrul unui bebeluş, găsit într-o râpă din Mehedinţi (Video)

Cadavrul unui bebeluş, găsit într-o râpă din Mehedinţi

Trupul bebeluşului a fost găsit de un localnic care a anunţat Poliţia.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei Mehedinţi, Karin Sică, cadavrul bebeluşului a fost găsit într-o prăpastie de cinci metri adâncime, învelit într-o plasă de rafie, iar în urma expertizei medico-legale urmează să se stabilească dacă acesta a fost născut viu sau mort.

La scurt timp după ce trupul bebeluşului a fost ridicat şi transportat la morgă.

Spitalului Judeţean din Drobeta Turnu Severin pentru expertiza medico-legală şi poliţiştii au aflat identitatea mamei care şi-a aruncat copilul în râpă, aceasta spunând că l-a născut în noaptea de duminică spre luni şi că a vrut să scape de el din cauza neajunsurilor.

Constanţa Paraschiv, mama nou-născutului, în vârstă de 34 de ani, le-a mai spus anchetatorilor că a născut singură, fără medic, acasă, în curtea gospodăriei din localitatea Izvorăl, iar micuţul era viu.

Ea a spus că la câteva ore de la naştere l-a pus în plasa de rafie şi l-a abandonat în râpă.

Femeia este căsătorită şi are trei copii minori în vârstă de 15, 12 şi patru ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici