Cadavrul unui gangster cunoscut în Ecuador a dispărut din cimitir

Corpul lui Junior Roldán, un gangster cunoscut în Ecuador, a fost furat dintr-un cimitir din Columbia, a anunţat poliţia, potrivit BBC.

289 afișări
Imaginea articolului Cadavrul unui gangster cunoscut în Ecuador a dispărut din cimitir

Cadavrul unui gangster cunoscut în Ecuador a dispărut din cimitir

Rămăşiţele lui Junior Roldán au fost îngropate într-un cimitir din oraşul Envigado, deoarece nimeni nu i-a revendicat trupul. Dispariţia a fost sesizată şi anunţată de angajaţii cimitirului columbian.

Ancheta poliţiei este dificilă deoarece Roldán avea mulţi duşmani. Numărul doi din Los Choneros, o bandă de care a terorizat Ecuadorul, a fost găsit împuşcat mortal în provincia Antioquia din Columbia în luna mai.

El s-a refugiat în Columbia după ce a fost vizat de două atentate. Poliţia suspectează că a fost ucis chiar de garda sa de corp care ar fi încercat să fure suma mare de bani pe care liderul bandei o luase cu el când s-a ascuns.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
roldan,
cadavru,
cimitir

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici