Căderi de pietre de pe versanţi, pe Valea Oltului

Mai multe pietre şi bolovani au căzut, luni după-amiază, de pe versanţii muntelui, în mai multe locuri de pe Valea Oltului, iar la kilometrul 206 al DN 7, în apropiere de Brezoi, parbrizul unei maşini care circula dinspre Sibiu spre Râmnicu Vâlcea a fost spart de o piatră de peste un kilogram.

23 afișări
Imaginea articolului Căderi de pietre de pe versanţi, pe Valea Oltului

Căderi de pietre de pe versanţi, pe Valea Oltului

Potrivit lui Eugen Mănescu , şeful secţiei de Drumuri Naţionale Vâlcea, echipe de muncitori ale instituţiei au fost detaşate pe Valea Oltului, cu utilajele necesare pentru îndepărtarea pietrelor căzute pe carosabil.

Mănescu a mai precizat că astfel de fenomene apar în zonă după ce temperaturile cresc, iar îndepartarea pietrelor de pe carosabil presupune restricţionarea parţială a circulaţiei pe un singur fir, pentru scurte intervale de timp.

Drumarii vâlceni îi atenţionează pe şoferii care tranzitează DN 7 pe Valea Oltului , între Râmnicu Vâlcea şi Sibiu, că punctele unde au loc căderi de bolovani sunt presemnalizate cu indicatoare rutiere din 20 în 20 de metri şi îi avertizează că trebuie să circule cu prudenţa, respectând viteza legală .

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici