Cadouri de 8 martie, „reclamate” la OPC: Epilatul definitiv, energiile furate sau păpuşa gonflabilă

  • Femei şi bărbaţi reclamă cadourile de 8 Marie la Protecţia Consumatorilor.
  • Un bărbat a spus că părul încă îi creşte, deşi s-a epilat definitiv, altul a fost nemulţumit de păpuşa gonflabilă.
  • Totodată, o femeie a reclamat energiile captate prin pereţii unei pensiuni, iar alta a dus înapoi rujul folosit.
385 afișări
Imaginea articolului Cadouri de 8 martie, „reclamate” la OPC: Epilatul definitiv, energiile furate sau păpuşa gonflabilă

Sursa foto: Hepta.ro

Pentru a fi siguri că surprind plăcut femeile în această perioadă a anului, pe lângă darurile oferite persoanelor iubite, domnii sunt dispuşi să apeleze chiar şi la saloanele de înfrumuseţare.

Alina lucrează de 14 ani într-un astfel de salon din oraşul Iaşi şi susţine că, în preajma zilei de 8 martie, tot mai mulţi bărbaţi vin la ea nu doar pentru tunsori ci şi pentru epilare şi chiar pentru pensarea sprâncenelor.

„Nu am întâmpinat până acum situaţii în care partenera să se plângă după ce iubitul ei s-a epilat sau şi-a pensat sprâncenele. Singurul lucru pe care-l cer bărbaţii atunci când sunt pensaţi e ca sprâncenele să nu fie prea subţiri”, a spus Alina.

Totuşi, a existat un caz atipic în care, la un an după ce şi-a făcut epilare definitivă cu laser, un bărbat a reclamat la Protecţia Consumatorilor faptul că rezultatul a fost nesatisfăcător şi că părul tot i-a crescut.

Potrivit unor surse din cadrul ANPC, în această situaţie plângerea a fost clasată pentru că bărbatul nu urmase procedurile de pe prospect şi nu a repetat şedinţele.

Tot la Protecţia Consumatorilor, în anii trecuţi, s-au înregistrat sesizări tot mai ciudate în preajma zilei de 8 martie.

De exemplu, o doamnă care a decis să petreacă Ziua Femeii la o cabană din zona Braşov a făcut o plângere la Protecţia Consumatorului pentru un motiv cu adevărat bizar.

„O femeie care a stat cazată la o pensiune din judeţul Braşov, acuza faptul că cei de la pensiune au montat nişte magneţi în pereţi care sa-i capteze energiile şi să le transfere către politicienii de la putere”, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din cadrul CRPC Braşov.

Deşi discutăm de ziua de 8 martie, care este dedicată în totalitate femeii, au existat în această perioadă multe sesizări şi din partea bărbaţilor. Vorbim de situaţii în care aceştia au comandat, pe internet, produse care îmbunătăţesc viaţa sexuală dar care nu au dat rezultate. Doamnele au fost dezamăgite, iar domnii au fost obligaţi să reclame produsele.

De asemenea, un bărbat şi-a făcut „cadou" în preajma zilei de 8 Martie, o păpuşă gonflabilă de care, ulterior, nu a fost mulţumit. El a depus, tot la Protecţia Consumatorilor, o plângere în care reclama faptul că după ce a umflat-o nu semăna deloc cu imaginea de pe cutie.

Inclusiv cadourile oferite de 8 martie se întâmplă să nu fie tocmai pe placul doamnelor şi domnişoarelor. De exemplu, o femeie care a primit un voucher de la un magazin din Piatra-Neamţ, în valoare de 200 de lei, nu a fost deloc încântată de el.

„Pentru domnii care veneau să cumpere cadouri de 8 martie, aveam şi carduri-cadou. Domnul a venit şi a cumpărat un astfel de voucher în valoare de 200 de lei, l-a împachetat frumos şi i l-a oferit soţiei. Femeia s-a întors la magazin şi a spus că ea nu vrea să cumpere cu acel card nimic şi că vrea banii”, a declarat, pentru MEDIAFAX, administratorul magazinului.

Există şi cazuri în care darurile primite de femei să nu fie tocmai pe placul partenerilor. O astfel de situaţie s-a întâmplat tot la un magazin din Piatra-Neamţ unde, după ce i-a cumpărat un ruj persoanei iubite, bărbatul s-a răzgândit şi i-a cerut să îl schimbe.

„Un cuplu a venit la magazin să cumpere cadou de 8 martie. Au văzut un ruj frumos pe care doamna l-a încercat şi au căzut amândoi de acord că îi stă bine. I l-a cumpărat cadou şi la scurt timp femeia s-a întors reclamând că iubitul ei s-a răzgândit şi i-a spus că nu îi stă bine deloc şi să îl schimbe”, a spus proprietarul magazinului, pentru MEDIAFAX.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici