Câine salvat după ce a căzut într-o fântână. Pompierii l-au resuscitat 30 de minute

Un câine care a căzut într-o fântână din localitatea Dealu, judeţul Giurgiu, a fost salvat, miercuri, de pompieri, care l-au resuscitat timp de 30 de minute.

359 afișări
Imaginea articolului Câine salvat după ce a căzut într-o fântână. Pompierii l-au resuscitat 30 de minute

Câine salvat după ce a căzut într-o fântână. Pompierii l-au resuscitat 30 de minute

Potrivit ISU Giurgiu, pompierii au intervenit miercuri după-amiază în localitatea Dealu, unde un câine a căzut într-o fântână cu apă, la o adâncime de aproximativ 4 metri.

Au intervenit la acest caz pompierii din cadrul Gărzii de Intervenţie Roata de Jos, care au reuşit să scoată câţelul din apă, dar acesta nu mai respira.

„Au urmat minute în şir de resuscitare, cu speranţa că îşi va reveni. După aproximativ 30 de minute, colegii noştri au reuşit să îl readucă la viaţă. Căţeluşul a deschis ochii şi a putut respira din nou”, a transmis ISU Giurgiu.

Câinele a rămas în grija stăpânilor, dar, cel mai probabil, va avea nevoie de îngrijiri medicale de specialitate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici