Cal găsit în bucătăria unei garsoniere de la etajul patru al unui bloc din Satu Mare

Un cal a fost găsit în bucătăria unei garsoniere de la etajul 4 al unui bloc din Satu Mare. Poliţiştii locali se aflau în zonă sesizaţi de vecini, care erau deranjaţi de o petrecere.

15299 afișări
Imaginea articolului Cal găsit în bucătăria unei garsoniere de la etajul patru al unui bloc din Satu Mare

Cal găsit în bucătăria unei garsoniere de la etajul patru al unui bloc din Satu Mare

Directorul adjunct al Poliţiei Locale Satu Mare, Sergiu Blaga, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că poliţiştii locali au fost chemaţi, în noaptea de miercuri spre joi, să intervină la o casă de unde se auzea muzică la volum maxim şi deranja vecinii.

Cei care i-au sesizat pe poliţiştii locali au spus că în zonă este şi un cal.

Când a ajuns la casa respectivă, echipajul nu a mai găsit calul, iar vecinii au spus că animalul a fost dus într-un bloc.

Ulterior, calul a fost găsit în bucătăria unei garsoniere de la etajul 4 în blocului din faţa casei.

„Calul a urcat pe scări. Proprietarul, Lucian D., a fost sancţionat contravenţional cu suma de 500 de lei pentru tulburarea liniştii locatarilor, iar calul a fost dus la o rudă a bărbatului dintr-un sat din apropierea oraşului Satu Mare. Proprietarul ar fi vrut să facă animalul cadou cumnatului său”, a spus Blaga.

Potrivit acestuia, a fost vorba despre primul astfel de caz cu un cal găsit într-un apartament de bloc din Satu Mare.

Taguri:
garsonieră,
cal,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici