Călăraşi: Droguri ascunse de trei tineri în recipiente pentru ouă cu surprize

Trei tineri au fost prinşi duminică seara de jandarmii din Călăraşi cu droguri ascunse în recipiente pentru ouă cu surprize.

99 afișări
Imaginea articolului Călăraşi: Droguri ascunse de trei tineri în recipiente pentru ouă cu surprize

Sursa foto: Jandarmeria Română

Jandarmii din cadrul IJJ Călăraşi care patrulau duminică seara pe străzile oraşului au observat trei tineri care, la vederea forţelor de ordine, au devenit agitaţi.

Jandarmii i-au legitimat, iar, în urma controlului efectuat, au descoperit asupra tinerilor, cu vârste cuprinse între 22 şi 26 de ani, mai multe bucăţi de fragmente vegetale, susceptibile a fi substanţe interzise. Acestea erau ascunse în recipiente pentru ouă cu surprize, pe care le plasaseră pe mâneca bluzei sau în pantaloni.

Jandarmii au ridicat în vederea confiscării plicurile cu resturile vegetale, pe care le-au înaintat pentru continuarea cercetărilor către Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate, împreună cu actele de constatare întocmite.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici