Călăraşi: Tânăr, împuşcat în timp ce era la pescuit

Un tânăr în vîrstă de 17 ani din comuna Dorobanţu, judeţul Călăraşi, a ajuns, marţi seară, la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti, după ce a fost împuşcat în mână şi în coapsă în timp ce se afla la braconaj pe o baltă din localitate.

683 afișări
Imaginea articolului Călăraşi: Tânăr, împuşcat în timp ce era la pescuit

Călăraşi: Tânăr, împuşcat în timp ce era la pescuit (Imagine: Mediafax

Potrivit subinspectorului Ramona Tudor, purtătorul de cuvînt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, băiatul, ajuns iniţial la Spitalul Judeţean Călăraşi cu plagă împuşcată la mînă şi coapsa stîngă, a fost împuşcat cu o puşcă de vînătoare pe malul unui lac unde pescuia.

"Tânărul de 17 ani era, împreună cu un alt tînăr, pe malul apei unui lac din localitatea unde domiciliază, este vorba de comuna Dorobanţu, iar la un moment dat s-au auzit focuri de armă, victima suferind răni la mână şi coapsa stângă. Din primele cercetări ale poliţiştilor, rezultă că cel care a tras cu puşca de vînătoare este administratorul lacului , A . Stelian , în vîrstă de 55 ani", a spus Ramona Tudor.

Ea a precizat că acesta a declarat poliţiştilor că păzea lacul în momentul producerii accidentului, iar focurile de armă le-a tras asupra cormoranilor care fură peştele şi nicidecum asupra tinerilor, pe care susţine că nici nu i-a văzut.

"De asemenea, cercetările au relevat faptul că victima efectua braconaj piscicol în zona bălţii Dorobanţu. Cazul a fost preluat de către poliţiştii Biroului Arme, Explozibil şi Substanţe Toxice din cadrul IPJ Călăraşi, iar la finalizarea cercetărilor, dosarul va fi înaintat către procurorii Parchetului de pe lîngă Tribunalul Călăraşi", a declarat purtătorul de cuvînt al IPJ Călăraşi .

Cercetările poliţiştilor continuă cu persoana care a tras cu arma în stare de libertate, acuzaţiile fiind de uz de armă letală, fără drept şi vătămare corporală din culpă.

La ora transmiterii ştirii, starea tânărului este stabilă, iar medicii îl vor supune unei operaţii pentru scoaterea alicelor din mână şi din coapsă .

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici