Căldura afectează viteza trenurilor, care va fi redusă cu 20-30 km/oră în unele zone. Ce temperaturi sunt la nivelul şinelor

  • Viteza de circulaţie a trenurilor în regionalele Bucureşti, Craiova, Braşov, Timişoara, Galaţi şi Constanţa se reduce cu 20 - 30 km/h luni.
  • La nivelul şinelor de cale ferată se înregistrează temperaturi de 50-55 de grade.
167 afișări
Imaginea articolului Căldura afectează viteza trenurilor, care va fi redusă cu 20-30 km/oră în unele zone. Ce temperaturi sunt la nivelul şinelor

Căldura afectează viteza trenurilor, care va fi redusă cu 20-30 km/oră în unele zone. Ce temperaturi sunt la nivelul şinelor

CFR SA anunţă că luni, din cauza temperaturilor maxime de 37 - 39 de grade, în majoritatea regiunilor, angajaţii companiei au luat măsuri speciale pentru desfăşurarea circulaţiei trenurilor în condiţii optime de trafic.

În intervalele orare în care temperatura în şină ajunge la 50 - 55 de grade, se reduce viteza de circulaţie a trenurilor cu 20-30 km/h faţă de viteza normală.

Din evidenţa măsurătorilor efectuate până acum, la nivelul celor 8 regionale de cale ferată, temperaturi ridicate de 50 - 55 de grade la nivelul şinei sunt înregistrate pe anumite secţii secundare de pe raza regionalelor Bucureşti, Craiova, Braşov, Timişoara, Galaţi şi Constanţa (pe această regională magistrala 800, Bucureşti - Constanţa nu este afectată de limitări de viteză din cauza caniculei).

Nu sunt introduse limitări de viteză, din cauza temperaturilor ridicate, pe raza regionalelor Iaşi şi Cluj.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici