Camera Deputaţilor încheie un parteneriat cu UNICEF

Liderii grupurilor parlamentare şi membrii Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor au aprobat semnarea unui protocol, respectiv a unei scrisori de intenţie între Parlamentul României - Camera Deputaţilor şi UNICEF, a anunţat, marţi, preşedintele acestui for legislativ, Valeriu Zgonea.

101 afișări
Imaginea articolului Camera Deputaţilor încheie un parteneriat cu UNICEF

Camera Deputaţilor încheie un parteneriat cu UNICEF (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"UNICEF va aduce o valoare adăugată activităţii parlamentarilor din Comisia de sănătate, familie şi orice afectează toate valorile care sunt comune în activitatea UNICEF şi a Parlamentului României, mă refer la copii, persoane în vârstă, familie, cetăţenii români", a spus Zgonea.

El a precizat că parteneriatul se va desfăşura pe o perioadă de patru ani.

"Este un semnal extraordinar pentru Parlamentul Românei. UNICEF este un partener credibil în toată lumea, valoarea informaţiilor pe care le are UNICEF sper să fie utilă tuturor parlamentarilor în perioada 2012-2016, pentru că este un parteneriat pe patru ani", a spus Zgonea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici