GALERIE FOTO  Camere de tortură găsite în satele eliberate de ucraineni

O cameră a ororilor din Balakliya a fost dezvăluită pe reţelele sociale.

2720 afișări
Imaginea articolului Camere de tortură găsite în satele eliberate de ucraineni

Camere de groază şi tortură găsite în satele eliberate de ucraineni

Cadavrele a patru civili cu semne de tortură au fost găsite în Zaliznychne, îngropate haotic şi identificate doar datorită vecinilor.

Cel puţin o mie de victime ale bombelor se înregistrează în Izium, unde 80% din clădiri sunt distruse. Pe măsură ce forţele ucrainene recâştigă controlul asupra regiunii de est din Harkov, în urma trupelor ruse, apar urme de abuz şi devastare.

Descoperirea unei „camere de tortură” în Balakliya a fost denunţată de Maryana Bezugla, deputată din partidul lui Zelenski, care a sosit la faţa locului în urma armatei.

În fotografiile sale postate pe Facebook se poate vedea un subsol sumbru, unde un scaun cu ciocan, bandă adezivă şi mănuşi uzate a fost abandonat. În altă cameră, „urme de sânge”.

Teama este că ruşii au acţionat după „modelul Bucea”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici