Cămin studenţesc din Iaşi, evacuat după ce acoperişul clădirii a luat foc - VIDEO LIVE

Mai multe persoane sunt evacuate sau ies singure, miercuri, dintr-un cămin studenţesc din Iaşi, după ce acoperişul clădirii a luat foc şi arde la ora transmiterii acestei ştiri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2055 afișări
Imaginea articolului Cămin studenţesc din Iaşi, evacuat după ce acoperişul clădirii a luat foc - VIDEO LIVE

Cămin studenţesc din Iaşi, evacuat după ce acoperişul clădirii a luat foc

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi, Elena Silvia Bolohan, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că ard două sute de metri pătraţi din acoperişul căminului studenţesc, iar mai multe echipaje intervin pentru lichidarea flăcărilor.

”Nu sunt victime. Erau muncitori care desfăşurau activităţi în mansarda căminului. S-a incendiat mansarda, s-a localizat focul, s-au evacuat muncitorii de acolo. Pagubele vor fi evaluate după ce se termină intervenţia. Se pare că sunt doar cei cinci muncitori în clădire, nu şi studenţi. Poate instalaţiile care erau acolo au produs incendiul, poate nu muncitorii, dar raportul ISU va clarifica această situaţie", a afirmat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi.

Potrivit acestuia, stundeţii nu se aflau încă în căminul care funcţionează în regim privat pentru că nu a început anul universitar.

La rândul său, primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirică, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că studenţii cazaţi la căminul al cărui acoperiş arde urmează să înceapă cursurile în data de 3 octombrie.

"E privat, nu ţine de nicio instituţie publică. Proprietarul va decide ce se va întâmpla”, a spus Mihai Chirică.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici