Câmpeanu: Nivelul alocaţiei pentru copil e hilar, va trebui să-l ridicăm la un prag onorabil

Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, a declarat vineri, de Ziua Copilului, că nivelul alocaţiei i se pare hilar şi într-o viitoare guvernare va trebui ridicat la un prag onorabil.

1295 afișări
Imaginea articolului Câmpeanu: Nivelul alocaţiei pentru copil e hilar, va trebui să-l ridicăm la un prag onorabil

Câmpeanu: Nivelul alocaţiei pentru copil e hilar, va trebui să-l ridicăm la un prag onorabil (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, a declarat la întâlnirea cu copiii că nivelul alocaţiei lor, de 42 de lei, este hilar.

"Va trebui în viitor, şi să sperăm că economia va merge bine, va trebui într-o guvernare de patru ani să o ridicăm la un prag onorabil dacă nu necesar, aşa cum ar trebui. Să sperăm că în patru ani vom putea face ceva pentru copii", a declarat Câmpeanu.

Întrebată ce priorităţi are în privinţa copiilor, ministrul Muncii a precizat că într-o perioadă cu bugete limitate este dificil să facă ceea ce şi-ar dori, dar priorităţile ar fi legate de alocaţia pentru copii, indemnizaţia pentru mame şi o preocupare diferită pentru copiii instituţionalizaţi, cărora ar trebui să li se acorde mai multă atenţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici