Când este cazul să te îngrijorezi pentru jobul tău?

Vremurile pe care le trăim sunt dificile, mai ales în ceea ce priveşte găsirea unui loc de muncă. Vezi la televizor sau citeşti în ziare că numărul de şomeri s-a dublat şi continuă să crească. Poate chiar prieteni de-ai tăi sau membri ai familiei au fost daţi afară. În aceste condiţii eşti îndreptăţit să te întrebi dacă nu cumva ai putea să te confrunţi şi tu cu o astfel de situaţie.

52 afișări
Imaginea articolului Când este cazul să te îngrijorezi pentru jobul tău?

Când este cazul să te îngrijorezi pentru jobul tău? (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

Forbes a întocmit o listă cu câteva semne care te-ar putea anunţa că eşti următorul pe lista de concedieri sau situaţii care ar trebui să te pună pe gânduri.

1. Compania în care lucrezi a fost scoasă la vânzare

În această perioada de dificultăţi economice, s-au facut mişcări dintre cele mai surprinzătoare şi multe companii fie au fost vândute, fie şi-au schimbat managementul.
În condiţiile unor schimbări atăt de radicale eşti îndreptăţit să te întrebi dacă locul tău de muncă mai este sigur.
Şi chiar dacă ai fost asigurat că nu se va întâmpla nimic cu jobul tău, fii mai atent decât de obicei la schimbările care apar şi la oamenii nou angajaţi.
Totodată, fii în permanenţă pregătit cu o listă de împliniri şi de situaţii pe care ai reuşit să le duci la bun sfârşit cu succes, pentru a fi în permanenţă pregătit în cazul în care şeful te cheamă în birou "la o discuţie".
Citeşte mai multe despre semnele care te anunţă că ai putea fi dat afară pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici