Când este ULTIMA zi de depunere a cererilor de plată pentru Start-Up Nation 2017

Beneficiarii Start-Up Nation 2017 care nu au depus cererile de plată mai au la dispoziţie două zile pentru a face acest lucru, 1 octombrie fiind ultima zi pentru depunerea documentelor pentru decont, potrivit Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat.

784 afișări
Imaginea articolului Când este ULTIMA zi de depunere a cererilor de plată pentru Start-Up Nation 2017

Când este ULTIMA zi de depunere a cererilor de plată pentru Start-Up Nation 2017

„Beneficiarii au obligaţia, conform procedurii de implementare a programului, ca în maximum un an de la intrarea în vigoare a Acordurilor de finanţare să efectueze cheltuielile şi să depună documentaţia aferentă cererii de plată/rambursare la sediul Agenţiilor pentru IMM, Atragere de Investiţii şi Promovare a Exportului, dar nu mai târziu de 29 septembrie 2018”, anunţă ministerul de resort.

Reprezentanţii ministerului precizează că potrivit legislaţiei, ultima zi de depunere a documentelor este 29 septembrie, iar, fiindcă este o zi nelucrătoare, termenul final se prelungeşte până pe 1 octombrie.

„Având în vedere că ultima zi pentru pentru implementarea proiectelor şi depunerea documentaţiei aferente cererii de plată/rambursare în cadrul Programului pentru stimularea înfiinţării întreprinderilor mici şi mijlocii Start-up Nation - Romania este o zi nelucratoare, respectiv, 29 septembrie 2018, termenul final se prorogă, conform legislaţiei, în ziua lucrătoare imediat următoare – 01 octombrie 2018”, precizează ministerul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici