Caniculă în Bucureşti. Aproape 400 de apeluri la Ambulanţă, în doar jumătate de zi

Aproape 400 de persoane au cerut ajutorul medicilor, în Bucureşti, în prima jumătate a zilei, Serviciul de Ambulanţă al Capitalei (SABIF) acţionând cu întreg personalul disponibil pentru a face faţă solicitărilor. La umbră, temperatura aerului a depăşit 34 de grade Celsius.

312 afișări
Imaginea articolului Caniculă în Bucureşti. Aproape 400 de apeluri la Ambulanţă, în doar jumătate de zi

Caniculă în Bucureşti. Aproape 400 de apeluri la Ambulanţă, în doar jumătate de zi

"Până la ora 14:00, în Capitală s-au înregistrat 388 de solicitări la Serviciul de Ambulanţă. Dintre acestea, două treimi aproape, mai exact 195, au reprezentat urgenţe. Am avut 72 de intervenţii la cazuri în loc public şi am acordat ajutorul medical în cazul a 5 lipotimii şi alte 5 sincope", a declarat pentru MEDIAFAX directorul SABIF, Alice Grasu.

La ora 14:00, în Bucureşti, la staţia meteo Băneasa se înregistrau 34 de grade Celsius la umbră, iar indicele de confort termic depăşea 80 de unităţi, fiind emis şi un Cod Galben de caniculă.

Meteorologii anunţă că urmează încă două zile de foc, cu temperaturi care ajung la 40 de grade Celsius. Pentru zilele de vineri şi sâmbătă, au fost emise avertizări cod portocaliu şi galben care vizează aproape toată ţara.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici