CANICULĂ şi disconfort termic în toată ţara, până luni. Vor fi temperaturi de 35-36 de grade

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare de caniculă şi disconfort termic, valabilă începând de sâmbătă până luni. Se vor înregistra temperaturi de 35-36 de grade în toată ţara, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi al disconfortului termic.

1324 afișări
Imaginea articolului CANICULĂ şi disconfort termic în toată ţara, până luni. Vor fi temperaturi de 35-36 de grade

CANICULĂ şi disconfort termic în toată ţara, până luni (Imagine: Andreea Alexandra/Mediafax Foto)

În zilele de sâmbătă, duminică şi luni vremea va fi călduroasă în toată ţara, local caniculară la început în regiunile vestice şi sud-vestice, apoi în sudul şi în estul ţării.

Se vor înregistra temperaturi maxime de până la 35...36 de grade, izolat chiar 37 de grade în Lunca Dunării, iar indicele de disconfort temperatura-umezeală (ITU) va atinge şi depăşi pragul critic de 80 de unităţi.  

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici