Cântăreţul Aaron Carter, fratele lui Nick Carter de la Backstreet Boys, a murit la 34 de ani

Aaron Carter, cântăreţul şi fratele lui Nick Carter, membru al trupei Backstreet Boys, a murit la vârsta de 34 de ani, au confirmat reprezentanţii acestuia.

8251 afișări
Imaginea articolului Cântăreţul Aaron Carter, fratele lui Nick Carter de la Backstreet Boys, a murit la 34 de ani

TMZ.com a relatat că fostul star pop a fost găsit în baia din locuinţa sa din Lancaster, California, după ce poliţia a primit un apel la 911 sâmbătă, la ora 11.00 dimineaţa.

În acest moment este un moment foarte greu, încercăm să ne dăm seama ce s-a întâmplat şi care a fost cauza”, a declarat un reprezentant al echipei cântăreţului pentru agenţia de presă PA.

„Suntem la fel de supăraţi ca toată lumea şi sperăm ca fanii să poată oferi gânduri bune şi rugăciuni familiei sale”.

Aaron Carter avea 34 de ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici