Cantitate impresionantă de droguri capturată în Bucureşti. Mai multe persoane au fost arestate

Sute de mii de euro şi de lei, cannabis, cocaină, amfetamină şi ketamină au fost ridicate de poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Bucureşti şi procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, în urma a 2 acţiuni de prindere în flagrant delict şi 6 percheziţii.

1607 afișări
Imaginea articolului Cantitate impresionantă de droguri capturată în Bucureşti. Mai multe persoane au fost arestate

Sursa foto: Mediafaxfoto

Cinci membri ai unei grupări specializate în trafic de droguri au fost arestaţi preventiv.

La data de 19 martie 2021, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti - Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, au realizat o acţiune operativă pentru documentarea activităţii unei reţele de traficanţi, care ar fi importat şi distribuit droguri, preponderent în Bucureşti.

Astfel, a fost realizată o prindere în flagrant delict, stradală, în sectorul 6, a 3 persoane, în timp ce ar fi transportat un colet, în care se aflau aproximativ 9,5 kilograme de cannabis.

Asupra celor în cauză au fost descoperite aproximativ 10 grame de cocaină, iar cele două autoturisme cu care s-ar fi deplasat au fost indisponibilizate.

Poliţiştii au prins în flagrant delict, pe stradă, în sectorul 4, o femeie, care ar fi transportat aproximativ 3 grame de cocaină.

În continuare, poliţiştii au efectuat 6 percheziţii domiciliare, în Bucureşti şi în judeţele Ilfov şi Prahova, fiind descoperite şi ridicate 8 kilograme de cannabis, 1,4 kilograme de amfetamină, 1 kilogram de ketamină, 200 de grame de cocaină, 200 de grame de ciuperci halucinogene, 200.000 de euro, 100.000 de lei şi 100 de dolari.

De asemenea, au fost ridicate 11 telefoane mobile, cu cartele sim, un dispozitiv electric de vidat, diferite materiale şi recipiente folosite la ambalarea, porţionarea şi transportul drogurilor şi diferite înscrisuri.

Şase persoane au fost prezentate procurorului de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală – Secţia de Combatere a Traficului de Droguri, cinci dintre ele fiind reţinute şi, ulterior, arestate, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic internaţional de droguri de risc şi de mare risc, trafic de droguri de risc şi de mare risc şi constituirea unui grup infracţional organizat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici