Video Cantitate impresionantă de muniţie, distrusă într-un poligon militar din Arad

170 de cartuşe de infanterie, 73 de elemente de muniţie de aruncător de diferite calibre şi trei grenade de mână, reprezentând cea mai importantă cantitate de muniţie din ultima perioadă, găsită în judeţul Arad, a fost distrusă, marţi, într-un poligon militar.

785 afișări

Potrivit ISU Arad, echipa pirotehnică a ISU Arad a distrus, marţi, în poligonul militar Taut-Dud, 170 cartuşe de infanterie de diferite calibre, 73 elemente de muniţie se aruncător de diferite calibre şi 3 grenade de mână.

Sursa citată a arătat că aceasta reprezintă cea mai importantă cantitate de muniţie distrusă în ultimii ani de pirotehniştii arădeni.

La operaţiune au participat şi reprezentanţi au IPJ Arad, iar asistenţa medicală a fost asigurată de Centrul Medical Judeţean al MAI şi de către echipajul SMURD al Secţiei Bârzava.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici