Cap al lumii interlope, căutat de poliţişti în cazul unui scandal la Spitalul Judeţean Craiova

Unul dintre capii lumii interlope din Craiova, Gigi Vadik Zavera, zis Gigioc, presupus participat la conflictul izbucnit, luni seară, între două grupuri de persoane care s-au bătut în curtea Spitalului Judeţean din Craiova, este căutat de poliţiştii craioveni pentru a fi audiat în acest caz.

1887 afișări
Imaginea articolului Cap al lumii interlope, căutat de poliţişti în cazul unui scandal la Spitalul Judeţean Craiova

Gigi Vadik Zavera, zis Gigioc (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj, inspectorul principal Florentina Popescu, a declarat, marţi, că unul dintre presupuşii participanţi la scandalul care a avut loc luni seară între două grupări rivale, Gigi Vadik Zavera, zis Gigioc, este căutat de poliţişti pentru a fi audiat.

"În cursul nopţii au fost audiate mai multe persoane. Una dintre persoanele participante la conflict se sustrage cercetărilor şi este căutată de poliţişti. S-a stabilit că o parte dintre acestea nu au fost implicate în scandal, ci au fost doar martori. În prezent se fac cercetări pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Mai multe persoane s-au bătut, luni seară, în curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă din Craiova, la intrarea în Unitatea de Primiri Urgenţe, pentru aplanarea conflictului la faţa locului fiind moblizaţi peste 60 de poliţişti, jandarmi şi lucrători de la Detaşamentul de Intervenţie Rapidă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj, inspector principal Florentina Popescu, iniţial, scandalul a izbucnit luni după-amiază, în cartierul Romaneşti, între două familii.

În urma acestui conflict, care a fost aplanat de poliţiştii aflaţi în zonă, au fost rănite trei persoane, acestea fiind duse, în cursul serii, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova pentru îngrijiri medicale. În momentul în care cele trei victime erau aduse la spital, în curtea unităţii medicale, chiar la intrarea în UPU, a avut loc un nou scandal.

Conform poliţiştilor, conflictul din curtea spitalului a izbucnit între rude ale victimelor ajunse la spital şi un alt grup care se afla cu un pacient la spital.

"În curtea spitalului a avut loc un conflict spontan între membrii familiei venite pentru îngrijiri medicale şi un alt grup care se afla la spital împreună cu o cunoştinţă. În timpul conflictului a avut loc un schimb de replici contradictorii, iar aceştia s-au lovit cu pumnii", a mai spus Florentina Popescu.

Ea a precizat că o singură persoană rănită în urma conflictelor a rămas internată la Spitalul Judeţean.

Potrivit anchetatorilor, între cei care le însoţeau pe cele trei persoane aduse la spital se afla şi Gigi Zavera, zis Gigioc, cunoscut membru al lumii interlope din Craiova.

Gigi Vadik Zavera, zis Gigioc, cunoscut drept unul dintre capii lumii interlope din Craiova, a fost implicat de-a lungul timpului în mai multe scandaluri de stradă.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici